Entreprenør nær Randers, Aalborg, Støvring, Svenstrup, Hadsund & Hobro

Din entreprenør i Nordjylland

Hos Himmerlands Kloakmester kan vi udføre stort set alle slags entreprenør opgaver, og vores opgave er ikke slut før du er tilfreds. Vi leverer altid god kvalitet til den aftalte tid og pris.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med jordflytning, sandpuder og etablering af veje og kloakker. Vores store faglige viden og mange års erfaring gør os til det oplagte valg, når du har brug for en entreprenør.

Uanset om du bor i Aalborg, Randers, Svenstrup, Støvring, Hadsund, Hobro eller en anden by i Nord- og Midtjylland, kan vi lave en aftale. Så ring til os på telefon 40 78 44 29 og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller ved at skrive til mail@himmerlandskloakmester.dk.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Skriv til os


Himmerlands kloakmester